captcha

Jūsų klausimas priimtas

Daržovės naujai – skandinaviškas sūdytų agurkų receptas

Daržovių derlius pildo mūsų stalus ir išplečia meniu. Vasara – puikus metas eksperimentuoti ir išbandyti naujus skonius.
BNS nuotr.
BNS nuotr.

Lietuviai ypač mėgsta agurkus, bet galbūt jų įprastas skonis jau pabodęs. Vieną skandinavišką sūdytų agurkų receptą siūlo maisto tinklaraštininkė Asta Eigelytė.

Daržoves, paruoštas pagal šį paprastą receptą, galima valgyti po vienos paros. Agurkėliai, paruošti pagal šį receptą, skaniausi su rugine duona ir paštetu.

1 kg sūdytų agurkų reikės:

6 šaukštų rupios druskos

1 litro vandens

Krapų

Juodųjų serbentų lapų

Vyšnių lapų

Kaip paruošti skandinavų pamėgtus agurkėlius – LRT TELEVIZIJOS laidos „Laba diena, Lietuva“ reportaže.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Lietuvoje

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...
Close