captcha

Jūsų klausimas priimtas

Kulinarė pasiūlė netikėtą salotų iš mūsų daržo receptą

Tinklaraštininkė, kulinarinių knygų autorė Renata Ničajienė pastebi, kad šiuo metu vyksta pasikeitimai ant sezoninio pietų ar vakarienės stalo: Lietuvoje baigiasi šparagų, rabarbarų, rūgštynių sezonas. Ridikėliai, špinatai taip pat po Joninių perauga, bet šiuo metu jau veši šakninės daržovės, kurias kulinarė siūlo gausiai vartoti savo racione.
K. Vanago (BFL) nuotr.
K. Vanago (BFL) nuotr.

Kulinarė R. Ničajienė siūlo pasigaminti netikėtas sezonines salotas su trešnėmis.

Jums reikės:

Gražgarsčių

Saujelės trešnių arba vyšnių

Saujos brinkintų migdolų

Naminio salotų padažo (balzaminis actas, alyvuogių aliejus, druska, medus)

Žiupsnio cinamono

Daugiau idėjų lengvai vasarai – LRT TELEVIZIJOS laidoje „Labas rytas, Lietuva“

 

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Lietuvoje

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...