captcha

Jūsų klausimas priimtas

Prasideda kepsninių sezonas: kaip naudotis degiaisiais skysčiais?

Šiltėjant orams vis daugiau žmonių traukia į gamtą, kur dažnas laisvalaikio neįsivaizduoja be keptų mėsos gaminių. Šiuos išsikepti nėra sudėtinga, tačiau čia pat gali slypėti daug pavojų – kai kurie žmonės nežino, kaip elgtis su ugnimi.
K. Vanago (BFL) nuotr.
K. Vanago (BFL) nuotr.

Kaip vieną iš didžiausių pavojų naudojantis kepsnine galima paminėti ugniai pakurstyti naudojamą degųjį skystį.

Valstybinės priešgaisrinės priežiūros valdybos Prevencijos organizavimo skyriaus vyriausiasis specialistas Aurimas Gudžiauskas visų pirma pabrėžia, kad jis turėtų būti nesprogus.

Be to, specialistas nepataria vežiotis degaus skysčio automobilyje.

Daugiau apie degųjį skystį ir tinkamą naudojimąsi kepsnine žiūrėkite laidoje „Laba diena, Lietuva“.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Lietuvoje

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...
Close