captcha

Jūsų klausimas priimtas

Virtuvės šefė mokė košerinės virtuvės taisyklių

68-ųjų Izraelio valstybės metinių proga laidoje „Labas rytas, Lietuva“ virtuvės šefė Žana Maksimova mokė pagrindinių košerinės virtuvės taisyklių bei rodė, kaip pagaminti tradicinį žydišką patiekalą „foršmaką“. 
LRT stopkadras
LRT stopkadras

Košerinė virtuvė – viena įdomiausių ir bene labiausiai apipintų mitais. Ji net turi specialų taisyklių rinkinį, kuris reglamentuoja tinkamą žydų maitinimąsi, pavyzdžiui, draudžiama kartu maišyti pieno ir mėsos produktus.

Tačiau visos taisyklės turi pagrindą: manoma, kad tai, ką mes valgome, esame mes patys.

Vieną iš košerinės virtuvės patiekalų – foršmaką – pasigaminti mokė restorano „Rishon“ virtuvės šefė Žana Maksimova. Šiam patiekalui reikės 300 g silkės, 2 kiaušinių, 1 svogūno, 1 obuolio, pipirų, bulvių traškučių, žalumynų, ridikėlių, burokėlių, trintų žirnelių.

Patiekalo gaminimo eigą stebėkite LRT TELEVIZIJOS laidoje „Labas rytas, Lietuva“.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Lietuvoje

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...
Close