captcha

Jūsų klausimas priimtas

Grikių košė maistine verte gali konkuruoti su mėsa

Grikiai – vienos vertingiausių kruopų, o jų sudėtis – unikali. Baltymų juose daug daugiau nei kitose kruopose ir dėl šios savybės jie gali konkuruoti su mėsa. 
 
Š. Mažeikos (BFL) nuotr.
Š. Mažeikos (BFL) nuotr.

Dietologai šią košę laiko nekaloringu dietiniu produktu, o Tibeto medicina grikių kruopas tebenaudoja kaip vaistą.

Ar žinote, kokie grikiai – vertingesni: šviesūs ar tamsūs? Kaip paruošti grikius, kad šių maistinė vertė būtų didžiausia? 

Naudingi patarimai ir informacija – LRT TELEVIZIJOS laidoje „Klauskite daktaro“.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Lietuvoje

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...