captcha

Jūsų klausimas priimtas

Viskonsino sūrių turguje pardavinėtas kelių dešimčių metų senumo čederis

Viskonsino sūrio gamintojas pradėjo pardavinėti sūrį, brandintą daugiau nei 20 metų. Kaina, kaip ir pridera, įspūdinga – už pusę kilogramo teko suploti net iki pustrečio šimto litų.
Wikipedia nuotr.
Wikipedia nuotr.

Viskonsino sūrio gamintojas pradėjo pardavinėti sūrį, brandintą daugiau nei 20 metų. Kaina, kaip ir pridera, įspūdinga – už pusę kilogramo teko suploti net iki pustrečio šimto litų.

Sūrio prekyba prasidėjo šeštadienį Viskonsino sūrių turguje, praneša upi.com.

Reto, itin seno čederio sūrio, brandinto nuo 20 iki 40 metų, gamintojas Edas Zahnas, pagaliau nusprendęs išeiti į pensiją, paragavęs savo sūrio, tvirtino, kad šis pasižymi geru skoniu.

„Jis skanus“, – tikino „Zahn Cheese“ įkūrėjas Edas Zahnas, degustuodamas 28 metų sūrį.

Sūrio, priklausomai nuo šio amžiaus, kaina turguje svyravo nuo 60 iki 96 dolerių už pusę kilogramo.

Sūrių turgaus savininkas Kenas McNulty E. Zahno čederį pavadino puikių sūrio gamintojo įgūdžių ir aukščiausios rūšies naudoto pieno testamentu.

„Jis aitrokas, ypač sodraus skonio. Šis sūris turėtų patikti išskirtinio maisto produktų gerbėjams“, – spėjo K. McNulty.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Įvairenybės

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...