captcha

Jūsų klausimas priimtas

„Prie stalo su rašytoju“: receptai iš garsiausių literatūros kūrinių

Autorės Giedrė Barauskienė ir Rasa Derenčienė pristato kulinarinę knygą, į kurią surinko receptus iš populiariausių literatūros kūrinių.
Wikipedia.org nuotr.
Wikipedia.org nuotr.

„Patiekalų paminėjimas knygoje suteikia pačiai knygai „skanumo“, skonio ir kvapo. Pakelia knygos vertę ir sukelia daugiau pojūčių ją skaitant“, – sako knygos autorės.

Jų sudarytoje knygoje – Marcelio Prousto išgarsintų madlenų receptas, džino ir ananasų sulčių koktelis iš Vladimiro Nobokovo knygos „Lolita“, varškės ir obuolių pyragas iš Jurgio Kunčino „Tūlos“, pienių vynas iš Ray Bredbury knygos tuo pačiu pavadinimu.

Išsamiau apie „literatūrinių“ receptų knygą – įraše.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Įvairenybės

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...
Close