captcha

Jūsų klausimas priimtas

Šefas pristato: žuvis su paprikų padažu

Atėjus žiemai nenustokite savęs stebinti. Siūlome pasigaminti oto kepsnį su juodais laukiniais ryžiais ir raudonųjų paprikų padažu.
stop kadras
stop kadras

Receptą pristato restorano „Le BonJour“ virtuvės vyr. šefas Andrius Sakalauskas.

Reikės šių produktų:

140 g oto filė,

50 g kalmarų,

80 g virtų laukinių ryžių,

60 g raudonųjų paprikų tyrės,

50 ml kokosų pieno,

1 šparago,

aliejus kepimui,

druskos,

pipirų,

žolelių.

Kaip gaminti – įraše.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Įvairenybės

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...