captcha

Jūsų klausimas priimtas

Nusikelkite į Italiją pasigamindami tradicinių virtinukų

Siūlome pasigaminti itališkų virtinukų „nioki“ su pomidorų padažu ir rūkytu sūriu.
Alex Loup/Unsplash nuotr.
Alex Loup/Unsplash nuotr.

Receptą pristato restorano „Sorrentino“ vyr. virtuvės šefas Michele Sorrentino.

Virtinukams jums reikės šių produktų:

0,5 l vandens,

500 g itališkų miltų,

žiupsnelio druskos,

680 g itališko pomidorų padažo,

150 g rūkytos mocarelos,

kelių šaukštelių pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus,

skiltelės česnako,

kelių lapelių baziliko.

Kaip gaminti – įraše.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Įvairenybės

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...