captcha

Jūsų klausimas priimtas

Rudens gėrybės lėkštėje – vėgėlė su perlinėmis kruopomis ir moliūgais

Jei jūsų namuose vis dar galima rasti moliūgų, kviečiame pasigaminti itin rudenišką patiekalą – vėgėlę su perlinėmis kruopomis ir moliūgais.
stop kadras
stop kadras

Receptą pristato restorano „Time“ virtuvės vadovas Ignas Višinskas.

Jums reikės šių produktų:

vėgėlės,

moliūgo,

perlinių kruopų,

žuvies sultinio,

moliūgų tyrės,

druskos,

laiškinių svogūnų,

svogūnų,

petražolių,

sviesto,

česnakų aliejaus.

Kaip gaminti – įraše.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Įvairenybės

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...