captcha

Jūsų klausimas priimtas

Parodė, kaip taisyklingai ruošti arbatą: darome tris pagrindines klaidas

Ketverius metus Kinijoje gyvenęs ir jau 20 metų arbatos ruošimo subtilybėmis besidomintis arbatos ekspertas Rokas Bernotas teigia, kad ruošdami šį gėrimą lietuviai dažnai daro kelias pagrindines klaidas.
BNS nuotr.
BNS nuotr.

„Parduotuvėse arbatos dažnai yra senos, ne iš pačių geriausių plantacijų. (...) Tad reikia taisyklingai pasirinkti arbatžoles. Vanduo neturi būti užvirintas. Be to, arbata neturi būti ilgai plikinama – apie 3 minutes“, – teigia R. Bernotas bei prideda, kad vanduo turi būti minkštas. Pavyzdžiui, Vilniuje naudojamas vanduo arbatos ruošimui yra tinkamas.

Pats arbatos ruošimas, anot eksperto, užtrunka apie 10 minučių.

Daugiau – įraše.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Įvairenybės

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...