captcha

Jūsų klausimas priimtas

Kaip pasigaminti tradicinę ispanišką paeliją?

Nukeliauti į Ispaniją ir namuose pasigaminti tradicinį ispanišką patiekalą – paeliją su jūros gėrybėmis – kviečia šefas Karolis Jurkonis.
Cel Lisboa/Unsplash nuotr.
Cel Lisboa/Unsplash nuotr.

Reikės:

  • didžiųjų tigrinių krevečių
  • čioriso
  • kalmarų
  • mažų aštuonkojų
  • krevečių uodegėlių
  • vištienos petukų
  • moliuskų
  • ryžių
  • sultinio
  • svogūnų
  • paprikų
  • cukinijų
  • žirnelių
  • pupelių
  • druskos
  • pipirų
  • dūminės paprikos
  • grūsto česnako
  • šafrano
  • žaliosios citrinos lapelių

Kaip pasigaminti patiekalą – žiūrėkite įraše.

 

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Įvairenybės

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...