captcha

Jūsų klausimas priimtas

Patarė, ką daryti su moliūgų derliumi: galima panaudoti ir saldiems kepiniams

Moliūgas yra itin dėkingas gaminimui, teigia žurnalo „Verdu ir kepu“ vyr. redaktorė Elžbieta Monkevič.
Reuters/Scanpix nuotr.
Reuters/Scanpix nuotr.

Anot jos, moliūgas yra „tinkamas viskam – galima termiškai apdorotą, galima tarkuoti“ ir t.t.

„Tai puiki dirva improvizacijoms“, – teigia E. Monkevič bei prideda, kad moliūgą galima naudoti gaminant vaflius, virtinius, galima jį ir šaldyti.

Daugiau – įraše.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Įvairenybės

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...