captcha

Jūsų klausimas priimtas

Bulviniai blynai kitaip: prireiks obuolių ir pekino kopūsto

Savo aplinkoje nežinau nė vieno žmogaus, kuris nemėgtų bulvinių blynų, sako virtuvės mitų griovėjas Alfas Ivanauskas, siūlantis kitokį šio tradicinio patiekalo receptą.
LRT stop kadras
LRT stop kadras

Pasak jo, bulviniai blynai gali būti gaminami ne tik iš kiaušinio, svogūno ir bulvių – galima naudoti ir saldžiąsias bulves, ir morkas, ir obuolius, ir pekino kopūstą.

Obuolys, kaip ir pekino kopūstas, A. Ivanausko teigimu, suteiks blynams saldumo ir sultingumo.

Svarbiausia – nebijoti eksperimentuoti.

Šį ir daugiau receptų, ką pagaminti, jei netikėtai užsuko svečiai – žiūrėkite įraše.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Įvairenybės

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...