captcha

Jūsų klausimas priimtas

Balio vištiena: ilgai išliekantis aštrus atostogų skonis

Indonezijos salos Balio patiekalai pasaulyje garsėja viena ypatybe – jie labai aštrūs. Tad šioje egzotiškoje saloje viešėjusiems turistams liežuvį žnaibantys užkandžiai įsimena ilgam.
„Youtube“ nuotr.
„Youtube“ nuotr.

Sambal – tai aštrus padažas, gaminamas iš aitriųjų paprikų ir pomidorų. Šis padažas yra labai aštraus užkandžio, Balio vištienos (Ayam Pelalah), pagrindas. Gaminant šį populiarų užkandį prireiks vištienos, sambal padažo, svogūnų, česnakų ir žolelių.

Išsamiau – įraše.   

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Įvairenybės

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...