captcha

Jūsų klausimas priimtas

Tradicinis tadžikų užkandis, sutinkamas ir Lietuvoje

Norint paragauti nuo Lietuvos už 4,6 tūkst. kilometrų esančiame Tadžikistane populiaraus patiekalo beliašo, nereikia keliauti tiek toli, rasti šį patiekalą Lietuvoje ar patiems jo pasigaminti – lengva. 
Wikipedia nuotr.
Wikipedia nuotr.

Patiekalui reikia mielinės tešlos, kuri būtų minkšta ir pilna oro, bei mėsos ir svogūnų įdaro.

Tuomet patiekalas dedamas į verdančius taukus ir po to jį galima valgyti.

Plačiau apie patiekalą – įraše. 

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Įvairenybės

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...