captcha

Jūsų klausimas priimtas

Rytų Europos blynai palačinka: tiks ir pusryčiams, ir pietums

Rytų Europoje populiarūs blynai, Vengrijoje vadinami palačinka, sakoma, gaminami pagal seną rusų carų receptą.
Wikipedia.org nuotr.
Wikipedia.org nuotr.

Tik, kaip pasakojama, tada juos valgydavo su ikrais, o šiandien tokie blynai gaminami įvairių rūšių ir su skirtingais įdarais, todėl žmonės juos valgo tiek pusryčiams, tiek pietums.

Šie blynai kepami iš išrūgų ir grikių miltų, todėl įgauna išskirtinį riešutų skonį ir gerokai skiriasi nuo gaminamų iš kiaušinio, pančetos ir grietinės.

Išsamiau apie šiuos Rytų Europoje pagarsėjusius blynus – reportaže.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Įvairenybės

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...