captcha

Jūsų klausimas priimtas

Pasaulio virtuvė: populiarus užkandis Ekvadore iš žuvies

Vietiniai Ekvadore įpratę ruošti žuvies užkandį, kurio receptas perduodamas iš kartos į kartą. Užkandis iš kalnų jūrešerio įprastai parduodamas turguje, jis čia kainuoja 4 dolerius, arba apie 3 eurus.
Asociatyvinė Reuters/Scanpix nuotr.
Asociatyvinė Reuters/Scanpix nuotr.

Šviežia žuvis apiberiama džiūvėsėliais ir kepama karštame aliejuje. Žuvis patiekiama su sočiu midijų ir krevečių troškiniu bei bulvių arba ryžių garnyru. Toks užkandis šioje šalyje ypač populiarus.

Daugiau apie šį užkandį – reportaže.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Įvairenybės

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...