captcha

Jūsų klausimas priimtas

Jūra dvelkiantiems pietums – šefo siūlomas užkandis iš žuvies

„Palanga SPA“ virtuvės šefas Ernestas Viršilas pristato užkandžio receptą, dvelkiantį jūra – jūros ešerio kapotinį. Šį patiekalą, kurį sudaro vos keli ingredientai, galima pagaminti per 5 minutes.
Asociatyvinė Reuters/Scanpix nuotr.
Asociatyvinė Reuters/Scanpix nuotr.

Jums reikės šių produktų:

ešerio ar kitos šviežios žuvies filė,

šalotinio svogūno,

vyšninių pomidorų,

žaliosios citrinos sukčių,

druskos,

alyvuogių aliejaus.

Kaip gaminti – reportaže.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Įvairenybės

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...