captcha

Jūsų klausimas priimtas

Šefo idėjos ant jūsų stalo: sotūs netradiciniai pusryčiai

Dažnai pusryčiams renkamės vieną patiekalą, tarkime, košę, varškę ar sumuštinius. O jei viską sudėtume kartu? Restorano „Casa della Luna“ virtuvės šefas Ignutis Klimavičius pristato tokį sočių ir skanių pusryčių receptą.
stop kadras
stop kadras

Šefas siūlo pasigaminti brusketas su bolivine bolanda.

Jums reikės:

3 riekių čiabatos

1 arb. šaukšt. medaus

3 valg. šaukšt. rikotos

50 g bolivinės balandos

1 valg. šaukšt. sviesto

smulkiavaisių pomidorų

1 kiaušinio

baziliko

druskos

Kaip gaminti – įraše.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Įvairenybės

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...
Close