captcha

Jūsų klausimas priimtas

Šefas pristato nesudėtingus desertus iš vasaros uogų karalienių

Braškių sezonas įsibėgėja, todėl restorano „Terrazza“ virtuvės šefas Arūnas Stoškus siūlo išmėginti kelis nesudėtingų desertų receptus.
Reuters/Scanpix nuotr.
Reuters/Scanpix nuotr.

Norite nustebinti draugus desertu? Suplakite 200 g riebios grietinėlės su 250 g maskarponės sūriu, įberkite 20 g cukraus pudros ir įtarkuokite vienos žaliosios citrinos žievelę. Kai kremas paruoštas, šaukštu krėskite jį į serviravimo lėkštę ir puoškite šviežiomis braškėmis bei mėtomis. Desertą galite skaninti agavos arba klevų sirupu, šviežiu medumi.

Kaip ruošti pusrytinį kokteilį su braškėmis – žiūrėkite įraše.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Įvairenybės

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...
Close