captcha

Jūsų klausimas priimtas

Savaitgalio užkandis – cukinija su feta ir granatų sėklomis

Šefas siūlo savaitgalį išbandyti keptą cukiniją su feta, žolelių padažu ir granatų sėklomis. Paprastas patiekalas jūsų pusryčių stalui ar sočiam užkandžiui.
stop kadras
stop kadras

Receptą pristato restorano-bistro „Riekė“ įkūrėjas, virtuvės šefas Genadijus Konopliovas.


Patiekalui reikės:

1 cukinijos
80 g fetos sūrio
40 g „Čimičiuri“ padažo
saujos granatų sėklų
druskos, pipirų

Kaip gaminti – reportaže.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Įvairenybės

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...