captcha

Jūsų klausimas priimtas

Šefas siūlo išbandyti vasarišką užkandį su lašiša

Kalendorinės vasaros pradžią kviečiame pasigaminti gaivų ir lengvą užkandį su sūdyta lašiša.
stop kadras
stop kadras

Receptą pristato restorano „Element“ virtuvės šefas Gediminas Ciūnys.

Vasariškam užkandžiui su lašiša reikės:

100 g lašišos

kalendros sėklų, žvaigždinių anyžių

100 g druskos

100 g cukraus

citrinos, apelsino ir žaliosios citrinos žievelių

2 avokadų

1/2 citrinos sulčių

2 skiltelių greipfruto

1/2 burokėlio

rabarbarų, ridikėlių

alyvuogių aliejaus

žalumynų

Kaip gaminti užkandį – įraše.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Įvairenybės

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...