captcha

Jūsų klausimas priimtas

Maisto tinklaraštininkė pasiūlė sveikesnių naminių ledų receptą

Klasikiniai naminiai ledai gaminami iš kiaušinių trynių ir riebios grietinėlės. Tai – labai riebus desertas, todėl tinklaraštininkė ir kulinarinių knygų autorė Renata Ničajienė siūlo naujai pažvelgti į ledus ir pasigaminti liesesnį, bet maistingą naminį desertą karštoms vasaroms dienoms.
Reuters/Scanpix nuotr.
Reuters/Scanpix nuotr.

Šiems sveikesniems ledams nereikia specialaus ledų aparato, todėl juos išties paprasta gaminti. Pakanka turėti ledų formelių.

Šerbetą lengva pasigaminti iš šaldytų uogų, sumaišytų su graikišku jogurtu, arba naudojant kokosų grietinėlę. Vietoj įprasto cukraus tinklaraštininkė siūlo naudoti įvairius natūralius sirupus: klevų, datulių, granatų, vynuogių arba šviežią medų.

Naminiams braškiniams ledams jums reikės:

300 gramų šviežių braškių

6 šaukštų klevų sirupo

Indelio graikiško jogurto

Kaip gaminti sveikesnius ledus – laidos įraše.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Įvairenybės

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...