captcha

Jūsų klausimas priimtas

Savaitgalio pietums – gardi smidrų sriuba

Kviečiame išmokti pasigaminti paprastą, tačiau itin gardžią baltųjų smidrų sriubą su žalumynais.
Reuters/Scanpix nuotr.
Reuters/Scanpix nuotr.

Receptą pristato restorano „Vapiano“ virtuvės vadovas Tomas Pipiras.

Sriubai jums reikės:

300 gr baltųjų smidrų

150 gr virtų bulvių

500 ml grietinėlės

500 ml daržovių sultinio

150 ml baltojo vyno

75 g svogūnų

druskos, pipirų

petražolių, žaliųjų smidrų

Kaip gaminti sriubą – įraše.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Įvairenybės

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...