captcha

Jūsų klausimas priimtas

Savaitgalio pietums – šefo gaminama sriuba iš paprastų produktų

Ar prisimenate, kada paskutinį kartą ruošėte patiekalą iš paprastų, kone kiekvienuose namuose randamų ingredientų, tačiau galutinis rezultatas prilygo profesionalaus virtuvės šefo ruoštam valgiui? Būtent tokią sriubą siūlome pasigaminti.
stop kadras
stop kadras

Pomidorų ir paprikų sriubos receptą pristato restorano „Paupio 12“ virtuvės šefas Šarūnas Paškauskas.

Jums reikės:

3 svogūnų

3 morkų

3 paprikų

5 pomidorų

angliškojo mėlynojo pelėsinio sūrio

druskos, pipirų

Kaip gaminti sriubą – reportaže.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Įvairenybės

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...