captcha

Jūsų klausimas priimtas

Tradicinių Cezario salotų receptas

Cezario salotos pažįstamos daugeliui, tačiau, ar žinote, kokia yra šių salotų istorija bei tradicinis paruošimo būdas?
stop kadras
stop kadras

Kviečiame tai sužinoti laidos „Labas rytas, Lietuva“ „Gardaus ryto“ skilties reportaže.

Receptą pristato restorano „Peri Peri“ virtuvės šefas Tomas Klimašauskas.

Cezario salotoms jums reikės:

150 g (1 vnt.) vištos krūtinėlės

150 g romaninių salotų

20 g ančiuvių

20 g parmezano

10 g keptos šoninės

1 skilt. česnako

10 g kaparėlių

3 valg. šaukšt. majonezo

džiūvėsėlių

1/2 žaliosios citrinos

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Įvairenybės

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...