captcha

Jūsų klausimas priimtas

Šefas siūlo atidaryti kepsninių sezoną su paprastu vištienos receptu

Šefas Justinas Kiselys LRT TELEVIZIJOS laidoje „Labas rytas, Lietuva“ ppapakojo apie skirtingus kurus, skirtus kepsninėms ir išdavė vieną ypač paprastai paruošiamos vištienos receptą.
Asociatyvinė Reuters/Scanpix nuotr.
Asociatyvinė Reuters/Scanpix nuotr.

J. Kiselys nemarinuotą mažąją vištienos krūtinėlę su ant grilio keptomis daržovėmis siūlo kepti ant anglių kaitros.

Šefas pataria šviežią krūtinėlę kartu su pjaustytomis šviežiomis daržovėmis sumauti ant iešmelių, kuriuos prieš kepimą ištepti aliejumi su sutrintu česnaku. Kepimo metu reikėtų užberti druskos – taip bus jaučiamas žarijų ir lengvas druskos poskonis.

Ant grotelių keptų pateikalų šefas pataria šį patiekalą kepti tol, kol vištiena praras rausvumą. Kad įsitikintumėte, kad vištiena paruošta, galima įpjauti mėsą ir patikrinti, ar ji iš vidaus balta. Jeigu balta – jūsų patiekalas paruoštas. Kepti ilgiau vištienos šefas nesiūlo – taip jis praras sultingumą ir minkštumą.  

Išskirtiniai šefo patarimai – kaip užsikurti kepsninę ir pasiruošti viešiną ant grotelių – įrašuose.

Asociatyvinė Reuters/Scanpix nuotr.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Įvairenybės

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...