captcha

Jūsų klausimas priimtas

Savaitgalį šefas siūlo išbandyti jautienos tartarą

Savaitgalį pradžiuginkite save ir artimuosius neįprastu patiekalu – jautienos tartaru, pagardintu įvairiomis daržovėmis, bulvine balanda ir šviežiu majonezu.
stop kadras
stop kadras

Receptą pristato restorano „Trinity“ virtuvės šefas Dalius Aleksiejevas.

Jums reikės: 

400 g jautienos išpjovos

20 g marinuotų agurkėlių

20 g kaparėlių

česnako, česnako laiškų

alyvuogių aliejaus

druskos, pipirų

20 g keptos bolivinės balandos

1 putpelės kiaušinio

50 g ridikėlių, marinuotų ridikėlių

Majonezui:

30 g kiaušinių trynių

1 šaukšto trintų garstyčių

5 g obuolių acto

150 ml rapsų aliejaus

10 g „Wasabi“ pastos

Kaip gaminti tartą – Ievos Balsiūnaitės reportaže.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Įvairenybės

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...