captcha

Jūsų klausimas priimtas

Savaitgalio pietums – spalvingas portugališkas troškinys

Siūlome pamatyti, kaip gaminamas tradicinis portugališkas troškinys kataplana. Jūros gėrybės, daržovės, čiorisas ir ryškiausios spalvos – vienoje lėkštėje.
stop kadras
stop kadras

Restorano „Galo do Porto“ virėjas Andrius Jukonis išmokys, kaip pasigaminti portugališką troškinį.

Jums reikės:

1/2 geltonosios, raudonosios paprikos

4 skiltelių česnako

2 svogūnų

100 g midijų

100 g jūros kriauklių

100 g aštuonkojų

100 g sepijų

8 krevečių

paprikų-česnakų padažo

100 ml baltojo vyno

petražolių

Kaip pasigaminti troškinį, žiūrėkite reportaže.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Įvairenybės

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...