captcha

Jūsų klausimas priimtas

Veganiški pusryčiai – tofu ir špinatų maltinukai

Laidos „Labas rytas, Lietuva“ rubrikoje „Gardus rytas“ – receptas, skiriamas visiems, kurie mėgsta gaminti ir maitintis sveikai. Švieži veganiški pusryčiai – tofu ir špinatų maltinukai. 
Stop kadras
Stop kadras

Kaip pasakoja restorano „Vieta“ savininkė Edita Martinavičiūtė, tofu ir špinatų maltinukams reikės:

450 g tofu;

300 g špinatų;

3 morkų;

1 cukinijos;

2 česnakų;

100 g miltų;

2 šaukštų maistinių mielių;

džiovinto baziliko;

česnakų ir petražolių prieskonių;

pipirų;

šviežių daržovių.

Kaip gaminti, žiūrėkite reportaže.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Įvairenybės

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...