captcha

Jūsų klausimas priimtas

Miestą palikę vilniečiai regioniniame parke gamina valgius iš gamtos gėrybių

Kviečiame pasidairyti po netoli Vilniaus, Neries regioniniame parke įsikūrusią sodybą, kurioje ruošiamas išskirtinis maistas iš laukinių augalų ir kitų gamtos gėrybių.
BNS nuotr.
BNS nuotr.

Kur į Nerį įteka Dūkštos upelis, stūkso Karamazinų piliakalnis, prasideda Neries regioninio parko pažintiniai takai. Netoliese yra vienkiemis, kuriame prieš 8 metus, palikę Vilnių, įsikūrė Ieva Šidlaitė ir Mindaugas Valiukevičius.

Jau keleri metai, kai šeimininkai atvykusius pasisvečiuoti žmones vedžioja po aplinkines pievas, supažindina su žolynais, medžiais, grybais, kartu ruošia iš jų valgius.

Daugiau apie šį neįprastą užsiėmimą – reportaže.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Įvairenybės

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...