captcha

Jūsų klausimas priimtas

Receptas Valentino dienai: šokoladinis desertas su avokadu

Valentino diena be šokolado neįsivaizduojama. Tam pritaria ir maisto tinklaraštininkė bei kulinarinių knygų autorė Renata Ničajienė, šiai progai siūlanti nesudėtingą deserto receptą.
Stop kadras
Stop kadras

R. Ničajienės siūlomam desertui reikės šokolado, kurį sudaro daugiau nei 70 proc. kakavos. Jį reikės ištirpinti kokosų piene. Taip pat bus naudojamas avokadas, bananas, žalioji citrina, šiek tiek aitriosios paprikos.

Daugiau apie tai – įraše.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Įvairenybės

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...
Close