captcha

Jūsų klausimas priimtas

Žiemos pietums – netikėtas sriubos su apelsinais ir antiena receptas

Kviečiame pasigaminti netradicinę, šaltoms žiemos dienoms tinkančią kreminę apelsinų sriubą su kepta antiena.
Stop kadras
Stop kadras

Receptą pristato restorano „Grey“ virtuvės šefas Ričardas Leckas.

Sriubai reikės:

anties

kokosų pieno

bulvių

morkų

apelsinų

ciberžolės

sviesto

muskato riešuto

druskos

grūstų pipirų

svogūnų

Kaip pasigaminti gardžią sriubą – įraše.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Įvairenybės

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...