captcha

Jūsų klausimas priimtas

Patiekalas Kūčių stalui – silkė su topinambais

Laidos „Labas rytas, Lietuva“ rubrikoje „Gardus rytas“ pristatytas patiekalas, kurį nesunkiai galėsite pasigamint Kūčių stalui – silkė su topinambais.  Receptą pristatė restorano „Dublis“ virtuvės vadovas Deivydas Praspaliauskas.
AFP/Scanpix nuotr.
AFP/Scanpix nuotr.

Patiekalui prireiks: 

  • 100 g „Matjes“ silkės;
  • 20 g pasirinktų arba upėtakio ikrų;
  • 50 g 180 laipsnių temperatūroje valandą keptų topinambų;
  • 20 g marinuotų svogūnėlių;
  • 20 g trupintos minkštos juodosios duonos;
  • 1 obuolio;
  • Aliejaus;
  • Druskos;
  • Pipirų.

Patiekalo gaminimo eigą žiūrėkite reportaže.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Įvairenybės

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...