captcha

Jūsų klausimas priimtas

Apyvartą Kinijos užkandinės didino... narkotikais

Kinijos maisto ir vaistų priežiūros institucija nustatė, kad mažiausiai 35 viešojo maitinimo įstaigose kaip prieskonis buvo naudojamos opijinės aguonos ir net morfijus. 
Reuters/Scanpix nuotr.
Reuters/Scanpix nuotr.

Įtariama, kad užkandinių ir restoranų savininkai bandė sukurti klientams narkotinę priklausomybę nuo tam tikrų patiekalų ir taip padidinti apyvartą. Tokiais klientų viliojimo metodais naudojosi ir restoranai Šanchajuje ir  paprastos koldūnų bei makaronų užkandinės kituose Kinijos miestuose.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Įvairenybės

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...
Close