captcha

Jūsų klausimas priimtas

Gustavo enciklopedija

2013-12-01 13:23
5826
Įvertinimas: 0
  

Kaip ir kokie žvėreliai ruošiasi žiemai? Apie Lietuvos Raudoną knygą. Gustavas virtuvėlėje iškepa mėsos faršo, fermentinio sūrio ir grietinės kepsnį. Sudėtis pusantro kg kiaulienos faršo, juodieji pipirai, smulkinti svogūnai, prieskoniai, 500 g tarkuoto fermentinio sūrio, keturi šaukštai grietinės, baltos raikytos duonos ir šviežių daržovių-pomidorų, ir žalių petražolių kepsniui papuošti. Laidos kūrėjas A. Rakauskas

Įrašas sėkmingai įdėtas į grojaraštį!

Šis įrašas jau yra jūsų grojaraštyje!

Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...