captcha

Jūsų klausimas priimtas

Maisto anatomija

2010-06-13 02:04
1562
Įvertinimas: 0
  

Laida sukurta bendradarbiaujant su nacionaliniu maisto ir veterinarijos rizikos vertinimo institutu. Lidija Rasutis su svečiu iš "Mexikos" restorano E.Končiumi ruošia makaronus su keptos lašišos padažu. Apie žuvies naudingumą kalba dietologė Edita Gavelienė, apie žuvies produktų kontrolę prekybos centruose kalba Vaidas Kukarėnas - prekybos centro kokybės vadovas. Apie karpių auginimą tvenkiniuose kalba žuvų ūkio vadovas - Algimantas Gylys. Lidija atpjauna gabalėlį lašišos ir atiduoda ištirti ar žuvis sveika. Maisto produktų mikrobiologinių tyrimų skyriaus vedėja Rūta Bubulienė atlikusi tyrimą nustatė, kad žuvyje nerasta nei mikroorganizmų, nei parazitų. Laidos vedėja - Lidija Rasutis, režisierius J.Grižas.

Įrašas sėkmingai įdėtas į grojaraštį!

Šis įrašas jau yra jūsų grojaraštyje!

Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...