captcha

Jūsų klausimas priimtas

Džinsai 2017-02-13 14:05

2017-02-13 13:33
1678
Įvertinimas: 0
  

Prestižiniame Užupio rajone įsikūręs restoranas „Sweet Root“ vienintelis Vilniuje, o gal ir visoje Lietuvoje, patiekalus gaminantis tik iš Lietuvoje užaugintų ar pagamintų sezoninių produktų. Restorano bendrasavininkis Sigitas Žemaitis ir kulinarinio tinklaraščio „Sezoninė virtuvė“ autorė Renata Ničajienė papasakos, kaip iš naujo atrado sezoninį maistą ir kodėl mano, kad jis Lietuvoje turėtų išpopuliarėti, kaip Skandinavijos šalyse. Turgus jau seniai nebėra ta vieta, kur parduodamas tik vietinis sezoninis maistas. Vis dėlto vietų, kur tokio maisto galima įsigyti ir nuoširdžiai pabendrauti su jo augintojais ar gamintojais, dar yra. Tokius prekiautojus, jei kainos įkandamos, pirkėjai itin vertina.

Įrašas sėkmingai įdėtas į grojaraštį!

Šis įrašas jau yra jūsų grojaraštyje!

Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...