captcha

Jūsų klausimas priimtas

Vartotojo gidas 2016-12-14 14:05

2016-12-14 22:44
250
Įvertinimas: 0
  

Biodinaminiai maisto produktai. Ką apie juos žinome? Kuo nuo mums įprastų maisto produktų skiriasi biodinaminiai maisto produktai? Kodėl pastarieji yra brangesni? Ar jie tikrai yra sveikesni vartoti, ar greitai pajuntamas jų teigiamas poveikis savijautai? Kokie maisto priedai yra naudojami biodinaminių maisto produktų gamyboje? Ar tikrai jie yra gaminami nenaudojant maisto priedų? Kodėl tiek mažai Lietuvoje biodinaminės žemdirbystės ūkių? Kaip biodinaminių produktų gamintojai užtikrina produkto aukštą maistinę vertę? Kodėl sunku realizuoti biodinaminius produktus rinkoje? Kuo skiriasi biodinaminiai maisto produktai nuo ekologinių? Ar galima juos atskirti vien apžiūrėjus? Pokalbis studijoje su Ilzenbergo dvaro Rokiškio rajone valdytoju Jonu Daliu, biodinaminiais principais veikiančio ūkio pardavimų specialistu Ramūnu Rogovu, Lietuvos širdies asociacijos Vilniaus skyriaus pirmininke kardiologe prof. Žaneta Petrulioniene ir VšĮ „Ekoagros“ kokybės vadovu Tomu Demikiu.

Įrašas sėkmingai įdėtas į grojaraštį!

Šis įrašas jau yra jūsų grojaraštyje!

Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...