captcha

Jūsų klausimas priimtas

Vartotojo gidas 2016-06-22 12:12

2016-06-22 05:52
312
Įvertinimas: 0
  

Didžiųjų prekybos tinklų pakilusios kainos, sukėlusios ištisas diskusijas, priminė vartotojams alternatyvą – smulkiuosius verslininkus. O smulkaus sūrininko darbo vaisių, anot sūrininko Valdo Kavaliausko, nerasite prekybos centrų vitrinose ar televizijų reklamose. Kokia sūrio ir sūrininkystės istorija? Kuo skiriasi nuo pramoniniu būdu gaminamų produktų? Kokių rūšių sūrius gamina Lietuvos smulkieji sūrininkai? Kokie jų galiojimo terminai? Kokie gaminimo ir pardavimo pagrindiniai principai? Kokios informacijos apie sūrį klausia vartotojai? Kodėl sūrininkai gamina sūrį, o ne jo produktą? Pokalbis studijoje su sūrininkėmis Dalia Baranauskiene, Laima Kareckaite, sūrininku Valdu Kavaliausku, Sūrininkų namų atstove Neringa Jackevičiūte, MB „Sūrio ekspertai“ vadove, ir Redita Vadeike, degustacinės krautuvės „ROOTS“ Halės turguje Vilniuje savininke.

Įrašas sėkmingai įdėtas į grojaraštį!

Šis įrašas jau yra jūsų grojaraštyje!

Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...