captcha

Jūsų klausimas priimtas

LRT aktualijų studija 2016-05-17 11:05

2016-05-17 20:30
462
Įvertinimas: 0
  

Kepsniai gamtoje. Be ko neįsivaizduojami vasaros savaitgaliai? Aišku – be mėsos ar žuvies kepimo. Kaip išsirinkti geriausią mėsą ir žuvį, kaip juos paruošti kepimui, kokius reikalavimus poilsiautojams kelia aplinkosaugininkai? Laidos svečiai: Juozas Kaminskas – Lietuvos barbekiu kepėjų asociacijos prezidentas ir Laimutis Macijauskas – žuvies restorano Ventės rage „Šturmų švyturys” virtuvės šefas.

Įrašas sėkmingai įdėtas į grojaraštį!

Šis įrašas jau yra jūsų grojaraštyje!

Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...