captcha

Jūsų klausimas priimtas

Centas eurą augina 2016-02-09 15:05

2016-02-09 08:16
898
Įvertinimas: 0
  

Per Užgavėnes visus kitus tradicinius šios šventės valgius nurungia blynai. Nors Užgavėnių meniu tradiciškai buvo labai įvairus, pastaruoju metu dominuoja blynai. Kodėl? Ar blynai patenka į kulinarinio paveldo patiekalų sąrašą? Blynų verslas Lietuvoje irgi populiarus. Jį kuria ir darbo netekę žmonės, ir pirminį kapitalą specialiai tokiam verslui užsidirbę užsienyje, ir iš užsienio parsivežę idėjų. Ar sunku sukurti blynų verslą ir išsilaikyti rinkoje, kur konkurencija ne pati mažiausia? Apie senoviškus Užgavėnių valgius ir blynų verslą diskutuoja: Kulinarinio paveldo fondo direktorė Birutė Imbrasienė, „Bebro blyninės“ direktorė Elvyra Šiukštaitė, pirmojo Lietuvoje greito maisto blynų restorano savininkas Martynas Bauševičius ir mobilios blyninės „Neprisvilęs blynas“ Jurbarke savininkė Zita Kelpšienė.

Įrašas sėkmingai įdėtas į grojaraštį!

Šis įrašas jau yra jūsų grojaraštyje!

Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...