captcha

Jūsų klausimas priimtas

Namai namučiai 2013-02-04 15:05

2013-02-04 15:32
1782
Įvertinimas: 0
  

„Namai namučiai“: ką turime žinoti apie virtuvės indus? Žmonės rūpinasi saugiu ir sveiku maistu, ieško ekologiškų produktų, tačiau dažnai pamirštami indai, kuriuose laikome ir gaminame maistą. O juk indai, kuriuose ruošiame maistą, turi įtakos maistui, jo kokybei ir, be abejo, žmogaus sveikatai. Tiesa, gamintojai tvirtina, kad reikia tik teisingai naudoti virtuvės indus ir žinoti, iš ko jie pagaminti bei kam skirti. Kiekvienas indas turi ir privalumų, ir trūkumų, į kuriuos visada būtina atsižvelgti. Laidos pašnekovai - Sveikatos mokymo ir ligų prevencijos centro sveikatos mokyklos metodinės pagalbos ir strategijos formavimo skyriaus visuomenės sveikatos administratorė gydytoja-higienistė Liucija Urbonienė ir Valstybinės ne maisto produktų inspekcijos vyr. valstybinis inspektorius Remigijus Bujavičius.

Įrašas sėkmingai įdėtas į grojaraštį!

Šis įrašas jau yra jūsų grojaraštyje!

Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...